Приміщення площею понад 500 квадратних метрів  буде не лише капітально відремонтовано, а й перепрофільовано з кінотеатру на спортивний комплекс.

Загальна вартість проекту — в межах 13 мільйонів гривень. Фінансується він у рамках державної програми «Велике будівництво» за рахунок Державного фонду регіонального розвитку. Підрядник уже отримав перший транш, тож на об’єкті повним ходом ідуть демонтажні роботи.

Як повідомляє керівник підрядного підприємства ТОВ «Нота Бене» Сергій Таран, орієнтовно через тиждень до роботи підключаться ще дві бригади — бетонників та електриків. Завершити підготовчий етап робіт та розпочати саму реконструкцію приміщення планують до Дня Незалежності. Крім внутрішніх робіт, тут перекриють дах, утеплять приміщення, підведуть усі комунікації (водопостачання, водовідведення тощо).

Проектом передбачено, що на першому поверсі будівлі розташують мультифункціональну залу (для гри у міні-футбол, волейбол тощо), тренерський кабінет, роздягальні, душові, туалети. У холі відведуть місця для встановлення тенісних та більярдних столів.

На другому поверсі розміститься конференц-зала, яку також зможуть використовувати як міні-кінотеатр, кабінет для медсестри тощо.

Як запевнив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, реконструкція цієї напівзруйнованої будівлі — знаковий та вагомий проект, аналогів якому не було на території Онуфріївщини за всі роки Незалежності України.

Кіровоградська область.