Уже третій рік поспіль Благодійний фонд «Із янголом на плечі» організовує благодійну акцію «Квіти зів’януть, а життя розквітне!», у межах якої пропонує батькам школярів та дошкільнят утриматись від придбання квітів педагогам до Дня знань, а кошти передати хворим діткам, які найбільше їх потребують.

Цього року акція присвячена маленькій львів’янці — Вікторії Полюзі. В однорічної дівчинки тяжка генетична хвороба — спінальна м’язова атрофія (СМА). Через неї тіло слабшає з кожним днем, а з часом стає повністю нерухомим (навіть втрачається здатність ковтати і дихати). На щастя, від СМА є ліки — вони найдорожчі у світі — #Zolgensma вартістю 55 млн грн. Нині небайдужі львів’яни об’єднались і проводять багато акцій для того, щоб зібрати кошти для маленької Вікторії. Завдяки цим людям вдалось зібрати 26% від необхідної суми — понад 14 млн грн.

«Часу залишилось обмаль, оскільки головною умовою ефективності ліків є їх своєчасне введення. Тому організатори закликають усіх небайдужих доєднатись до акції та замість придбання квітів на День знань передати кошти батькам Вікторії», — зазначає координатор акції голова Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Акція є спільною ініціативою управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, БФ «ВІКТОРІЯ СМА» ТА БФ «Із янголом на плечі».

Рахунок для переказу коштів:
UA173052990000026009001002960
АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО: 325365 
ЄДРПОУ 41411833

Призначення платежу: благодійний внесок для Вікторії.