Начальник ТУ ССО у Донецькій області полковник Андрій Єпур (у центрі) разом зі співробітниками служби та першокласниками під час урочистого заходу.

У теруправлінні Служби судової охорони області це вже традиція — щороку вітати першачків. Окрім цього, майбутні школярі подивилися та приміряли спеціальні засоби захисту судових охоронців, якими користуються їхні батьки під час несення служби.

Зустріч із малечею та вручення подарунків відбулися під час урочистого заходу в ТУ ССО, присвяченого Дню Державного прапора та 30-й річниці Незалежності України. Судові охоронці, які виявили звитягу та сумлінність під час виконання службових завдань, були відзначені нагородами та черговими званнями.

Звертаючись до співробітників служби з вітальним словом, начальник ТУ ССО в області полковник Андрій Єпур зазначив, що за півтора року від формування територіальне управління затвердилось у сфері безпеки правосуддя та громадського порядку в судових установах.

«Цей час дав нам змогу взяти всі об’єкти судової влади регіону під охорону, а їх у нас, нагадаю, 29, — підкреслив Андрій Єпур. — Забезпечено супровід у суді й не допущено надзвичайних ситуацій під час слухання понад 170 резонансних справ.

Проведено майже 60 тактико-спеціальних навчань з евакуації, пожежогасіння та відпрацювання виникнення інших позаштатних ситуацій. Ми співпрацюємо з Нацгвардією, Нацполіцією, СБУ, ЗСУ, Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Судові охоронці, які несуть службу на пунктах пропуску, надали першу домедичну допомогу більш як 10 відвідувачам судових установ. Декому з них врятували життя».

Співробітники теруправління Служби судової охорони у Донецькій області також стали учасниками флешмобу до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України. Всі службовці, які заступили на чергування, до свого однострою прикріпили синьо-жовті стрічки як символ національного прапора.

Фото автора.