Зустріч допомогла підліткам більше дізнатися про роботу сучасної поліції.

У заході взяли участь працівники різних підрозділів: групи реагування патрульної поліції, криміналісти, кінологи, вибухотехніки, фахівці з управління персоналом та курсанти вищих навчальних закладів системи МВС. Атмосферу гарного настрою створювали оркестр поліції Донеччини та ансамбль барабанщиць.

На фестивалі діяли тематичні локації. Так, вибухотехніки представили екіпірування для розмінування, а кінолог зі своєю чотирилапою помічницею Тайрою продемонстрували, як знаходять заховані зброю або наркотики. Виступили також учасники ГО «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських».

Представники Донецького державного університету внутрішніх справ презентували переваги навчання у виші та поінформували майбутніх абітурієнтів про умови вступу, а охочі заповнили анкети. Т. в. о. начальника Волноваського районного відділу поліції Анатолій Копачевський, розповідаючи майбутнім випускникам про перспективи служби в поліції, зазначив: «Секрет успіху дуже простий — наполегливість. Це означає йти до кінця та не зупинятися на досягнутому».

Деякі юнаки та дівчата одразу виявили бажання поповнити у майбутньому лави правоохоронців.

Фото Волноваського районного відділу поліції в області.