Участь в урочистостях під срібні передзвони народного духового оркестру «Малин» взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, очільник Малинської громади Олександр Ситайло, староста Світлана Степаненко, представники міської й обласної влади.

Молодий лікар Михайло Фещенко і дві медсестри обслуговуватимуть у новій амбулаторії майже 

1 300 місцевих мешканців, котрі проживають на території трьох старостинських округів — Морозівського, Старовороб’ївського і Нововороб’ївського. За сумісництвом лікар надаватиме меддопомогу ще й жителям Діброви, Вишева та Недашок, де немає медпрацівника. Вартість амбулаторії становила майже 12,5 млн грн, 10% з яких — частка співфінансування Малинської громади.

Цього дня Віталій Бунечко і керівництво громади взяли участь у відкритті ще одного об’єкта на Малинщині, відремонтованого в рамках програми «Велике будівництво», — мосту через річку Іршу у напрямку Українка — Вирва, що з’єднує жителів сіл Гранітного та Федорівки з центром громади — Малином і відкриває шлях до столиці. Загальна вартість робіт становила майже 6,2 млн грн.