Це найважливіша подія року в економічному житті Західної України, потужна національна та міжнародна платформа для презентації регіону та України, діалогу між владою і бізнесом. Його мета —залучення інвестицій, позиціонування Львівщини як привабливого краю для ведення бізнесу, встановлення контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, формування нової концепції ведення бізнесу в умовах пандемії COVID-19.

Найбільший інтерес викликали три панельні обговорення: «Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного життя», «Львівщина: капіталізація через додану вартість» та «Інвестиції в цінності».

Серед учасників дискусій — норвезький економіст, професор управління та стратегій розвитку Талліннського технічного університету Ерік Райнерт, міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, українська диригентка Оксана Линів, співвласник компанії «SoftServe» Тарас Кицей.

У рамках Міжнародного економічного форуму відбулися ярмарок донорів та виставка провідних підприємств регіону та України. У його роботі взяли участь 15 топових спікерів і майже дві тисячі учасників з 20 країн.