Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, радник Першого заступника Голови Верховної Ради Петро Павличенко.

У зустрічі також узяв участь голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Р. Стефанчук висловив вдячність США за сприяння у впровадженні багатьох реформ, спрямованих на забезпечення сталого економічного зростання.

«Протягом двох років ми забезпечили макроекономічну стабільність в Україні, вийшли на економічне відновлення і продовжуємо працювати в тому ж напрямі. Зокрема, на наступний тиждень у парламенті заплановано розгляд низки важливих законопроектів. Насамперед увага буде приділена заслуховуванню законопроекту про Державний бюджет України на 2022 рік», — поінформував Руслан Стефанчук. І зазначив, що вперше основою для формування проекту кошторису стала середньострокова бюджетна декларація на три роки.

«Елементи середньострокового й довгострокового планування хочемо й надалі використовувати для визначення пріоритетів в економічній та фінансовій сферах. Також найближчим часом у наших планах — розгляд важливого «ресурсного» законопроекту № 5600, який стосується наповнення української казни», — розповів Р. Стефанчук.

Заступник міністра фінансів США з міжнародних питань Енді Баукол (у центрі).

Учасники зустрічі обговорили й інші ініціативи, які є важливими для подальшого сталого розвитку економіки. Енді Баукол дав високу оцінку зусиллям України на шляху до забезпечення економічного зростання та висловив готовність і надалі надавати необхідну для цього допомогу.

Секретаріат Першого заступника Голови Верховної Ради України.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

Більше фото тут — www.golos.com.ua