У зв’язку з вимогою 165 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України:

1. Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 16-ту годину 23 вересня 2021 року, на якому розглянути такі питання:

1) проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєст-раторів розрахункових операцій (реєстр. 
№ 2644);
2) проект закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій (реєстр. № 2645);
3) проект закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування (реєстр. № 3853);
4) проект закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців (реєстр. № 3993).

2. Апарату Верховної Ради України забезпечити підготовку і проведення цього позачергового пленарного засідання Верховної Ради України та поінформувати народних депутатів України про питання, розгляд яких заплановано на ньому.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.