Переїхавши зі старого непридатного вже приміщення, відділення оселилось у вільних кабінетах будівлі селищної ради.

Відтепер тут діють операційні вікна, у кожному з яких можна отримати всі послуги. Важливим для жителів Райгородка стало розміщення тут платіжного терміналу. Для прискорення роботи з оформлення відправлень, прийому платежів та переказів у відділенні встановили сучасну техніку, а для зручності клієнтів організовано місця для огляду посилок.

На заході були присутні миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, староста Райгородоцького старостинського округу Валерій Удовиченко, заступник директора Донецького філіалу АТ «Укрпошта» з розвитку мережі Оксана Коляденко, працівники пошти, мешканці селища.

Як повідомила Оксана Коляденко, головне завдання нового відділення — зробити перебування клієнта тут комфортним, а сервіс — сучасним і якісним. Вона також зазначила, що можливість перевести відділення зв’язку «Укрпошти» у сучасний формат з’явилася завдяки сприянню міської влади.

Олександр Гадяцький побажав, щоб у громаді прижилася гарна традиція відкривати нові заклади інфраструктури, а не закривати їх, а відділенню — процвітання та стабільності.