Висаджували саджанці червоного дуба в парковій зоні селища Клесів разом із ветеранами АТО/ООС громади та родинами полеглих на сході країни воїнів Сергія Баранова-Орла та Ярослава Куришка.

До посадки долучилися працівники Клесівського лісового господарства (директор Михайло Ониськевич), ТОВ «ККНК «Технобуд» (директор Олександр Ковальчук), Клесівської селищної ради (голова Віктор Буйний), пожежної команди (Валерій Федотов), Будинку культури (Наталія Бенцал). Садили також діти із шкільного лісництва «Сосновий бір» Клесівської гімназії, Клесівського ліцею.

Від депутата Рівненської обласної ради Андрія Пехотіна посадили два кущі в’юнкої червоної троянди, які прикрашатимуть арку на початку алеї. До речі, депутат передплатив у подарунок газету «Голос України» матерям загиблих в АТО землякам Ярослава Куришка Наталії Миколаївні Куришко із Карасина та Сергія Барананова-Орла Оксані Володимирівні Барановій-Орел із Клесова, яку вони отримуватимуть з нового року. До речі, ім’ям їхніх синів-героїв названо вулиці у Клесові та Карасині.

Загалом під час акції висадили 50 дерев.

Сарни

Рівненської області.

На знімку: під час висаджування дерев на Алеї ветеранів.