У загальноосвітній школі № 2 міста Тальне, де навчаються майже 800 дітей, уперше за півстоліття капітально відремонтували харчоблок: обладнали його новими вентиляційними системами, плитами, духовими шафами, сушарками для рук, меблями. Одно слово, зробили його зручним і комфортним для дітей та працівників їдальні.

Загальна вартість робіт — 763 тисячі гривень, а сам проект вдалося реалізувати після звернення народного депутата України Сергія Нагорняка (на знімку в центрі) до уряду.

— У Тальному довго чекали на цю подію, і нарешті ми це зробили! Перші переступили поріг оновленої шкільної їдальні найприскіпливіші контролери — учні молодших класів. Очі малечі засяяли й почулися захоплені вигуки: «Все просто супер!», — поділився парламентарій і додав: «Це вже четверта школа округу, в якій за останні два роки вдалося зробити капітальний ремонт. Я й надалі працюватиму для добробуту та розвитку громад. Кращій Черкащині бути!»
Крім оновлення харчоблока та їдальні, у другій тальнівській школі виконали роботи з тепломодернізації, а також замінили дах. На це з державного бюджету спрямували майже вісім мільйонів гривень.

Народний депутат України Сергій Нагорняк продовжує надавати допомогу з комплексної модернізації шкільних навчальних закладів округу, адже переконаний: діти мають навчатися у світлих, затишних, по-сучасному обладнаних школах.

Черкаська область.

Фото надала Євгенія Плугіна.