За даними прес-центру штабу ООС, у напрямку Невельського окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм. Під обстріл з артилерії калібру 122 мм потрапили околиці населеного пункту — пошкоджено житлові будинки та прилеглу територію. Утрат серед цивільного населення немає.

Неподалік Чермалика ворог двічі застосував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу Причепилівки російські найманці гатили зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Крім того, окупанти здійснили дистанційне мінування біля населеного пункту мінами ПОМ-2. У бік населеного пункту Оріхове-Донецьке ворожі війська відкривали вогонь з артилерії калібру 152 мм. Біля Катеринівки, що на Луганщині, противник двічі лупив з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У районі Новолуганського російські найманці двічі застосовували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Неподалік Золотого-4 збройні формування Російської Федерації лупили з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У бік Кримського ворог двічі вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Позиції поблизу Новоолександрівки потрапили під обстріл з мінометів калібру 120 мм. У напрямку Південного обстріл здійснювався з гранатометів різних систем. На Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарата, ймовірно, типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

«Унаслідок ворожих дій дістав поранення водій-санітар. Пошкоджено два санітарні автомобілі. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я важкий. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли», — йдеться в повідомленні штабу.