У День телебачення, радіомовлення та зв’язку заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк вручила відзнаки парламенту працівникам телебачення та радіо (на знімку).
«У День телебачення, радіомовлення та зв’язку рада була вітати з професійним святом, вручити грамоти Верховної Ради і подякувати тим, хто присвячує себе висвітленню діяльності парламенту України. Це наші колеги і колежанки з провідних телекомпаній і радіостанцій країни та парламентського телеканала «РАДА», — сказала вона.

Олена Кондратюк наголосила, що великою і важливою цінністю для Верховної Ради як інституції є свобода думки, свобода слова та інформації. «Ми прагнемо дотримуватися цих цінностей у своїй діяльності та зацікавлені у партнерстві з медіа для формування довіри суспільства до парламенту», — підкреслила заступниця глави парламенту.

«Верховна Рада є відкритою для ЗМІ, і ми хочемо, щоб більше людей дізнавалися про те, що відбувається в парламенті. Щоб наші громадяни отримували збалансовану, аналітичну інформацію про рішення, які тут ухвалюються», — зазначила Олена Кондратюк і побажала працівникам і працівницям телебачення, радіо і зв’язку швидкого й безпечного подолання всіх сучасних викликів для професії. «Гарних творчих ідей та їх успішної реалізації. Натхнення на все добре!», — додала вона.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.