Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук обговорив безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні з Генеральним секретарем Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) Асафом Гаджієвим. До дискусії також долучилася народний депутат, керівник Постійної делегації України в ПАЧЕС Анна Пуртова.

Руслан Стефанчук подякував Генеральному секретарю ПАЧЕС за підтримку територіальної цілісності України в міжнародно визнаних кордонах.

«Переконаний, що країни—члени ПАЧЕС будуть дотримуватися фундаментальних принципів міжнародного права, де в основі лежить повага до суверенітету кожної країни», — наголосив Руслан Стефанчук.

Окрему увагу співрозмовники приділили актуальним питанням співпраці між Україною та ПАЧЕС. Голова парламенту України бачить великий потенціал у співробітництві в сфері економічної політики, а також в інших напрямах.

Руслан Стефанчук сподівається, що така співпраця сприятиме підвищенню економічної потужності України та інших країн—членів ПАЧЕС.

Секретаріат Голови Верховної Ради України.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.
Більше фото тут