Учора заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

«Щиро вітаю ліцеїстів та ліцеїсток, випускників та випускниць, а також увесь колектив вчителів, педагогів та вихователів з пройдешнім Днем Київського військового ліцею імені Івана Богуна», — зазначила вона.

Олена Кондратюк подякувала начальнику ліцею, Герою України, генерал-майору Ігорю Гордійчуку за сприйняття та підтримку цінностей рівності у підготовці майбутніх захисників та захисниць України. Нещодавно, поділилася заступниця глави парламенту, вона мала особливу честь вітати перший в історії цього навчального закладу випуск ліцеїсток.

«Бажаю славетному ліцею імені Івана Богуна розвитку та процвітання. Бути і надалі тим маяком, який спрямовує і допомагає юнакам та дівчатам розпізнати своє життєве покликання, зміцнити їх віру і впевненість у прагненні стати гідними офіцерами та офіцерками Збройних Сил України», — написала на своїй сторінці у Фейсбуці Олена Кондратюк.

Фото зі сторінки Олени Кондратюк у Фейсбуці.