Олександра Федорук, Оксана Савчук та Олександр Сич.

Захід на тему «Жінки важливі: як прискорити розвиток територій шляхом активізації економічного потенціалу жінок» відбувся під егідою Івано-Франківської торгово-промислової палати та, зокрема, Жіночої ділової палати в Університеті Короля Данила.

Головна тематика форуму, який зібрав представників влади та ділових кіл регіону, — розвиток малого та середнього бізнесу як ресурс для розвитку територій, економічна незалежність, умови сприяння розвитку бізнес-можливостей, лідерство жінок та їхній вплив на зміни в суспільстві.

Оксана Савчук наголосила на тому, як на законодавчому рівні сприяти розвитку жіночого підприємництва. «Активність жінок зростає в різних сферах. Це свідчить про те, що вони відходять від стереотипних ролей.

Демонструють, що можуть бути ефективними керівниками компаній із кількома сотнями працівників, очолювати підприємства чи вести за собою політичну команду. І все це добре поєднуючи з родиною», — наголосила Оксана Савчук.

«Переконаний, що однією з умов успішного розвитку суспільства є повноцінне розкриття потенціалу всіх громадян Української держави. Висловлюю вам своє пошанування і повагу до права жінки бути успішною», — зазначив у вітальному слові Олександр Сич.

Модерувала захід кураторка Жіночої ділової палати, депутатка обласної ради Олександра Федорук, котра наголосила на повсякчасній підтримці цієї бізнес-спільноти в нинішній непростий час.

Івано-Франківська область.