«Сьогодні відзначається 30-річчя прокуратури незалежної України. Упродовж усього цього часу прокуратура стояла на захисті прав і свобод людини, надійно охороняла інтереси суспільства та держави. Я глибоко переконаний, що рівень професіоналізму прокурорів був і залишається одним із найбільш фахових серед юридичних професій», — зазначив Руслан Стефанчук.

Він запевнив, що парламент України готовий і надалі підтримувати законодавчі ініціативи, спрямовані на вдосконалення роботи прокурорів, підвищення коефіцієнту корисної дії прокуратури.

«Наразі на розгляді Верховної Ради України перебуває ціла низка законодавчих актів, які присвячені підвищенню кваліфікації працівників прокуратури, підвищенню доступності та престижності професії прокурора, залученню до неї найбільш підготовлених та доброчесних кадрів», — поінформував Руслан Стефанчук.

Глава парламенту України побажав працівникам прокуратури успіхів у професійній діяльності.

«Від того, наскільки працівники прокуратури ефективні, залежить спокій у нашій державі. Пам’ятайте, що ви служите українському народу. І я дуже хочу, щоб ця місія вдалася. Бажаю всім працівникам прокуратури успіхів і наснаги у вашій щоденній нелегкій роботі», — додав Руслан Стефанчук.

Секретаріат Голови Верховної Ради України.