В День Збройних Сил України, згідно з розпорядженням керівника Сєвєродонецької міської ВЦА Олександра Стрюка, відзнаками, цінними подарунками, годинниками з символікою міста Сєвєродонецька, грамотами та подяками нагороджені 94 військовослужбовці, які виконують завдання у військових частинах, розташованих на території Луганської області.

З самого ранку заступник керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Тетяна Верховська завітала до військових частин, які розташовані на території Борівського, Боровеньського та Чабанівського старостинських округів, і привітала воїнів-захисників. У центрі Сєвєродонецька за участі керівництва області та міста, військовослужбовців, представників правоохоронних структур та громадськості відбулося покладання квітів до пам’ятника генерал-майору Олександру Радієвському.

В обласному музично-драматичному театрі відбулись урочистості, під час яких лунали привітання, нагороджували захисників та було показано святковий концерт з участю місцевих творчих колективів.

Вл. інф.