2021 рік був щедрим на знаменні події. Ми разом відзначили тридцятиріччя нашої незалежності. У фінал цього року ми виходимо з оберемком перемог. І це не просто слова.

Ставши Головою Парламенту, я взяв за добру звичку звітувати про нашу діяльність. Звітувати не за кілька годин до Нового року. Я розповідав про досягнення парламенту чи не після кожного пленарного засідання. За останні місяці ми вперше прийняли закони, окремі з яких очікували на свій зірковий час понад 20 років. Це закони про локалізацію, індустріальні парки, боротьбу з олігархами, адміністративну процедуру, медіацію, капеланів та інші.

Приймаючи важливі для людей рішення, ми висловлювали вдячність кожному українцю за їхню працю. Лікарям, військовим, науковцям, освітянам, фермерам, підприємцям, капеланам, програмістам, медіаторам і всім іншим, хто працює на благо України.

Мені хочеться покласти під ялинку нашій неньці-Україні найбажаніше. Це життя без війни, усмішку без маски, шлях до ЄС без перешкод. Я щиро вірю, що 2022 рік буде кращим і разом ми зможемо подолати будь-які нові виклики. Адже нас, українців, 65 мільйонів. Ми зшиті мовою, історією, звичаями та традиціями. Ми маємо в серці Україну і лише разом ми сила. Я вірю в нашу перемогу.

З Новим роком та Різдвом Христовим!