Нещодавно на базі цього закладу в режимі онлайн відбулася всеукраїнська науково-практична конференція, у роботі якої взяли участь і представники компанії.

На конференції йшлося про перспективи дорожньої галузі, будівництво і відновлення шляхів із застосуванням сучасних матеріалів і технологій, а також укомплектування підприємств високопрофесійними кадрами. Щодо останнього скаже своє слово і глухівський коледж: у 2022 році тут розпочинають підготовку молодих спеціалістів з будівництва і ремонту доріг. Вони зможуть працевлаштуватися у компанії «АМК РЕМ-БУД» і пришвидшити створення сучасної автотранспортної інфраструктури на Сумщині.

Необхідно додати, що «АМК РЕМ-БУД» будує та реконструює не лише дороги. На рахунку компанії — чимало інших об’єктів, зданих під ключ, і не лише в Сумській області. Днями будівельники облаштували підземний перехід у Бучі на Київщині (на знімку). Для тисяч місцевих жителів не лише створено додаткові зручності, а й поліпшено безпекове середовище. Перехід пристосований для маломобільних і інклюзивних груп населення.

Фото надано автором.