Перший заступник Голови Верховної Ради України, співголова Міжпарламентської ради Україна—НАТО Олександр Корнієнко (в центрі), глава Постійної делегації Верховної Ради в ПА НАТО Єгор Чернєв (ліворуч) та Віце-президент ПА НАТО Мімі Коделі під час засідання Міжпарламентської ради Україна—НАТО.

Скріншот відео.

Учора розпочався дводенний візит до Брюсселя Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській Асамблеї НАТО на чолі з Першим заступником Голови Верховної Ради України Олександром Корнієнком для участі в засіданні Міжпарламентської ради Україна—НАТО.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко виступив з доповіддю на засіданні Міжпарламентської ради Україна—НАТО та модерував серію виступів як співголова Міжпарламентської ради.

Програмою візиту передбачено обговорення ситуації в Україні, пріоритетів підтримки НАТО та посилення співробітництва з Україною.

У складі делегації — народні депутати України Олександр Корнієнко — Перший заступник Голови Верховної Ради України, Єгор Чернєв — глава Постійної делегації Верховної Ради в ПА НАТО, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Мар’яна Безугла, Олександр Мережко, Галина Михайлюк, Соломія Бобровська.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.