Евакуація вагітних з Маріупольського пологового будинку, будівля якого знищена внаслідок ворожого російського авіаційного нальоту.

У Донецькій обласній військовій адміністрації повідомили, що пологовий будинок, лікарня та інші медичні споруди були знищені російськими фашистами сьогодні за короткий час, поки тривав повітряний наліт.

«Щойно російський пілот, який, напевно, не цурається називати себе людиною, знову натиснув на гачок, точно знаючи, куди поцілить бомба, - йдеться у повідомленні обласної влади. - Росіяни! Ви не лише перетнули межу неприпустимих стосунків між державами та народами. Ви перетнули межу людяності. Припиніть називати себе людьми!».

У Телеграм-каналі Маріупольської міської ради написали:

«Фашисти з рф з літаків цілеспрямовано розбомбили дитячу лікарню в Маріуполі. Наразі російські окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється.

Ніколи не забудемо! Ніколи не пробачимо цим покидькам!»

У штабі Об’єднаних сил зазначили, що російські нелюди цілеспрямовано вбивають мирних українських громадян, нищать цивільну інфраструктуру та порушують свої обіцянки щодо гуманітарних коридорів.

«Ми помстимося за всі злочини кремлівських загарбників», - наголосили у штабі ОС.

Фото: Evgeniy Maloletka