Сьогодні зранку російські окупанти завдали ракетного удару по Краматорську, внаслідок чого загинули щонайменше двоє людей та 23 були поранені. 
Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив: «Влучили у житловий будинок та адміністративну будівлю. Росіяни не спроможні вести чесну війну між арміями, тому продовжують ницо обстрілювати цивільних. Буде кара!».

Краматорський міський голова Олександр Гончаренко зазначив: «За попередньою інформацією 2-е загиблих, 23 поранених. Сотні зруйнованих квартир». Краматорська міська рада у зверненні до мешканців міста зауважила, що інформацію про пошкодження житлових будинків необхідно надавати до Контакт-центру за телефонами: з мобільного - 0990991505; зі стаціонарних телефонів - 1505, 7-90-93.

«Пам'ятайте: з 18:00 до 06:00 у місті - комендантська година, дотримуйтесь режиму світломаскування. Не повідомляйте у соціальних мережах, де саме чутно вибухи, це може використати ворог для корегування вогню», - йдеться у зверненні до жителів міста.

На знімках: Наслідки ракетного обстрілу Краматорська.

Фото з Фейсбук-сторінки Павла Кириленка.