У наддніпрянському місті його знають передовсім як одного з найяскравіших представників «вуличного мистецтва», творця патріотичних муралів. Зокрема тих, які присвячені нашим національним героям, Революції Гідності тощо.

Тільки-но презентована експозиція має більш ніж промовисту назву: «Щоденник війни». Адже йдеться про понад півсотні творів у стилі поп-арт, які митець намалював із початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну.

В такий спосіб художник висловлює своє ставлення до головного палія цієї війни путіна та російських окупантів. Воно суголосне почуттям і думкам абсолютної більшості українців та  представників усього цивілізованого світу. Водночас він захоплюється мужністю захисників нашої держави та незламністю звичайних громадян, які дають гідну відсіч ворогу.

За словами Сергія Брильова, свої роботи він «малює мишкою», використовуючи для цього комп’ютер. Образи та сюжети для них митцеві «підказують» і реальні світлини, й те, що народжене його уявою.

Не менш важливими вважає підписи до власних творів. Їх робить не лише українською, а й англійською та деякими іншими мовами. Щоб світ дізнався про реалії цієї війни. «Моя зброя – це мистецтво», - говорить Сергій Брильов. І виставляє свої роботи (на знімках) ще й на своєрідній віртуальній експозиції в соцмережах .

Полтавська область.

Фото зі сторінки Сергія Брильова у Фейсбуці.