Про це інформує міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Про відбудову і розвиток громади детально говорили з бучанським міським головою Анатолієм Федоруком та засновником інвестиційного холдингу UFuture – інноваційного парку UNIT.City. «Місто в місті» Василем Хмельницьким.

Йшлося про важливий проект Bucha Tehno Garden, реалізація якого можлива у співпраці громади, уряду та бізнесу.

Територія пріоритетного розвитку охоплює існуючий індустріальний парк «Мироцьке», існуючий міжнародний аеропорт «Антонов», інвестиційно привабливі території інших населених пунктів, які планується розділити на кластери.

Йдеться про транспортно-логістичний, медичний, науково-навчальний, ІТ-, індустріальний-, технологічний кластери, курортно-санітарну та житлову забудову.

Учасників проекту зацікавила зручна транспортна інфраструктура: міжнародні траси, міжнародний вантажний аеропорт «Антонов», який буде відбудовано, залізничне сполучення. Все це дає важливі переваги для розвитку логістики. Важлива також наявність робочої сили, яка цікава кожному потенційному інвестору.

Світ змінюється швидко, треба йти в ногу з часом. Не наздоганяти, а створювати нові продукти та нові тренди, ось у чому фокус успіху важливого проекту, – переконаний міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, про що він інформує читачів на своїй сторінці у мережі з посиланням на Бучанську міську раду.

«Голос України».