Народну газету «Ми з України!», яку українські журналісти, спілчани з НСЖУ підготували і віддрукували спільно з колегами зі Спілки журналістів Литви, читають працівники ЗМІ, бійці територіальної оборони, волонтери і багато інших місцевих мешканців.

Автори унікального проекту – журналісти з Вільнюса та різних міст України.

Найперше в газеті – про те, як війна проти російських окупантів згуртувала українців. Як на її підтримку став увесь світ і хто найбільше допомагає українцям. Як люди творчих професій стають військовими або об’єднуються у волонтерські центри. 

Крім того, на шпальтах розміщені цікаві історії та багато корисних матеріалів, наприклад: як оформити матеріальну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, як поводитися, коли в місті немає зв’язку, що робити при обстрілах та як допомогти собі в разі хвороби, якщо поруч немає лікаря…

Поширюється газета через обласні організації НСЖУ в усіх регіонах держави. Адже інформація – теж зброя, яка наближає нашу Перемога, наголошують у НСЖУ.

На знімках: народна газета – в руках представників масмедіа Бобринця і Долинської, Кропивницького і Знам’янки, Олександрії і територіальної оборони області.

Фото надано автором.