На знімку: на виїзді з окупованого Маріуполя.

Тим же, хто вирушатиме з Маріуполя вбік Запоріжжя, варто поквапитись, оскільки залишаються лічені дні до повного закриття проїзду вбік Бердянська.

Про це повідомляє радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

За інформацією, що надходить із загарбаного ворогом міста, відтепер для в’їзду в Маріуполь слід отримати перепустку на авто та пасажирів. Термін дії перепустки – три дні, але вона разова. Перепустку видають у Мангуші та Виноградному у пунктах фільтрації, й відає цим комендатура окупантів. Черга на отримання перепустки розписана вперед на кілька тижнів.

Петро Андрющенко також зауважив, що для виїзду з Маріуполя автівкою потрібна перепустка на виїзд на авто та пасажирів. Термін та правила дії аналогічні. Перепустку видають у так званих райвідділках «мвс днр».

«Для пересування Маріупольським районом (без в’їзду в Маріуполь) також необхідна перепустка, яку потрібно отримати в Мангуші. Тобто проїзд з Мангуша до Ялти (або Урзуфа) без перепустки неможливий. Термін та порядок дії аналогічний, – інформує посадовець. – Для пересування всередині Маріуполя між адміністративними районами також потрібна перепустка на авто».

Фото з Телеграм-каналу Андрющенко Time.