Про це інформує Енергетична компанія Оператор ГТС України на власній сторінці у мережі Фейсбук.

І додає, що вже передала 276 одиниць автомобільної техніки з власного автопарку на потреби армії. Проте на цьому не зупинилась.

ОГТСУ звернувся з пропозицією допомогти українському народу до наших колег - оператора ГТС Німеччини OGE (Open Grid Europe). Німецький оператор відгукнувся на звернення українських енергетиків. Після нелегкого та тривалого процесу оформлення усієї необхідної документації надійшли гарні новини - три автівки вже передані для потреб військових адміністрацій.

Man Nutzfahrzeuge і Volkswagen Transporter вирушили у користування Бахмутської ОВА, ще один Volkswagen Transporter - до Харківської ОВА для виконання місій гуманітарного значення.

"Нам вдалося зосередити свою увагу не лише на виробничих проблемах, а й на співпраці та ефективному залученні наших міжнародних партнерів у незвичному для нас форматі.

"Справді, друзі пізнаються в біді. Нам було приємно, що на звернення наші партнери так швидко відгукнулися й надали те, що так необхідно сьогодні Україні", - розповіла директорка з питань взаємодії з держорганами та міжнародними організаціями ОГТСУ Ольга Бєлькова.

Дякуємо Open Grid Europe за підтримку українців і небайдужість. А також відзначимо команду Оператора ГТС України, зокрема Євгена Фернебока та Антона Лазаревича, за завзятість, з якою вони працюють над наданням допомоги Україні від міжнародних партнерів.

"Голос України".

Фото з Фейсбук-сторінки компанії ОГТСУ.