На знімку: родичі полонених бійців «Азова» вийшли на Софійський майдан в Києві на протест з вимогою звільнити їхніх рідних і близьких, а також із засудженням «тероризму рф», бездіяльності ООН і Червоного Хреста та заяви Amnesty International. На акцію зібрались понад 300 людей.

Оленівка шокувала! Оленівка — наші біль, рана і сльози! Кати-росіяни по-звірячому, підступно вночі вбили наших військовополонених! Це сьогодні на вустах у кожного українця! Але тільки не у правозахисної організації Amnesty International.

Навіть більше, вона цей кричущий факт просто навіть не включила у свій так званий звіт?!. Натомість організація безапеляційно заявила, що українські військові, які стримують російську навалу, наражають на небезпеку цивільне населення, створюючи бази і розміщуючи озброєння у школах і лікарнях. Ця безвідповідальна заява буквально збурила українське суспільство. У нього до авторитетної колись організації безліч запитань, і, зокрема: а як щодо прав військовополонених в Оленівці, де Буча, Ірпінь, Бородянка, Маріуполь, врешті-решт?..