Одночасно отримують ще один вид будівельних матеріалів — щебеневий відсів, без якого, як і без щебеню, не можна обійтися під час ремонту доріг.

Незважаючи на непростий час, коли країна веде війну з російським агресором, підприємці вклали кошти у розробку родовища гранітів. Закупили і встановили технологічну лінію для дроблення гірничої маси. На ній виготовляють щебінь декількох видів фракцій.

Голова Дашівської громади Сергій Тітаренко, який узяв участь у відкритті підприємства, зазначив, що для них — це важлива подія. По-перше, громада матиме ще одне джерело наповнення бюджету за рахунок податків, по-друге, на створених робочих місцях працюватимуть місцеві жителі. Стане простіше ремонтувати місцеві дороги, маючи власний матеріал.

Керівник громади подякував власнику створеного підприємства, а також його керівництву, кожному працівнику за внесок у соціально-економічний розвиток громади. Висловив сподівання на тісну співпрацю.

За словами посадовця, нині вкрай потрібні будівельні матеріали. Необхідно відновлювати зруйновану ворогом країну. Продукція нового підприємства матиме значний попит. Він побажав колективу нарощувати виробництво щебеню, сповна скористатися тим підземним багатством, яким природа наділила їхню територію.

Про відкриття нового підприємства повідомила у Фейсбуці працівниця Дашівської селищної ради Світлана Войченко. Свою інформацію вона супроводила світлинами з щебеневого кар’єра.

Вінницька область.

Фото з фейсбук-сторінки Світлани Войченко.