Найближчим часом їх буде 156. Про це повідомив очільник області Павло Кириленко.

Перші Пункти незламності було відкрито на території деокупованих Лиманської та Святогірської громад. Це спеціально визначені місця, обладнані генераторами, приладами для обігріву та зв’язку. У таких осередках життєзабезпечення люди зможуть зігрітися, зарядити мобільні телефони, отримати питну воду, чай, печиво, доступ до мережі Інтернет та інформації про події, що відбуваються у країні та світі.

«Нещодавня атака росіян на енергетичну інфра-структуру країни показала, що Пункти незламності — це дуже правильна і вчасна ініціатива, — зазначив Павло Кириленко під час відкриття нових об’єктів життєзабезпечення. — Масовані ворожі обстріли призвели до відсутності електроенергії на значній частині території України, зокрема й на Донеччині. Область на певний час виявилася повністю знеструмленою. Відповідно початок роботи Пунктів незламності за цих умов відіграв свою важливу роль».

Очільник області наголосив, що Донеччина перебуває у надскладних умовах, і відзначив неоціненний внесок ремонтних бригад, які докладають неймовірних зусиль для відновлення життєзабезпечення населених пунктів краю.

Донецька область.

На знімку: під час відкриття Пункту незламності на Донеччині.

Фото зі сторінки Павла Кириленка у Фейсбуці.