Повернувся з фронту

Деражненська. Приступив до роботи деражненський сільський голова Олександр Лукашець (на знімку). У другий день війни він пішов боронити рідну землю від ворога. У громаді радо зустріли захисника.

Генератори комунальникам

Рокитнівська. У рамках проекту USAID «Говерла» Рокитнівська громада отримала три генератори потужністю 60 кВт. «Один генератор передано у користування КП «Рокитневодоканал», ще два — для КП Рокитнекомуненергія»», — повідомив рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський, який подякував партнерам USAID «Говерла» за ефективну співпрацю та постійну підтримку.

Випустили фазанів

Клесівська. П’ятдесят фазанів випустили нещодавно на мисливських угіддях мисливського господарства «Рудня-Карпилівське» біля села Карасин в урочищі «Баран», що на території Клесівської територіальної громади. Господарство підтримує цю багаторічну традицію не лише через жагу до полювання, а й задля збереження різноманіття фауни регіону.

Сотня кущів троянд

Млинівська. Родини загиблих Героїв Млинівської громади підтримали акцію «Троянди Героїв», ініційовану селищним головою Дмитром Левицьким. Вони разом з колективом селищної ради посадили понад сто кущів троянд на центральній площі Млинова. Після цього вшанували пам’ять полеглих захисників України хвилиною мовчання.

Фото з відкритих джерел.