«Динамо» (Україна, Київ) — «Аль-Гіляль» (Саудівська Аравія, Ер-Ріяд). 1:0.

Гол: Буяльський, 5.

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 70), Тимчик (Малиш, 85), Біловар (Сирота, 70), Попов (Дячук, 81), Дубінчак (Вівчаренко, 85), Сидорчук (Бражко, 70), Шапаренко (Андрієвський, 81), Буяльський (Царенко, 81), Ярмоленко (Караваєв, 70), Кабаєв (Волошин, 29), Беніто (Ванат, 70).

Варто зазначити, що суперник «біло-синіх» (бронзовий призер чемпіонату Саудівської Аравії) цього літа підписав одразу кількох зіркових футболістів, серед них — серб Сєргєй Мілінкович-Савич, португалець Рубен Невеш та сенегалець Каліду Кулібалі, які вирішили залишити топ-ліги заради виступів за цю команду.

Тренером колективу є відомий наставник — португалець Жорже Жезуш, який нещодавно очолив команду з Ер-Ріяда.

Одне слово, суперник серйозний і, як показав поєдинок, жорсткий, а інколи й відверто грубий.

Варто віддати належне киянам, які не знітилися і діяли гідно. Їхня гра була достатньо змістовною і привабливою. Слід врахувати і той факт, що саме тепер кияни витримують неабиякі навантаження на щоденних тренуваннях. Так було і в день поєдинку з саудівцями.

Уже перша атака «Динамо» завершилася взяттям воріт суперника. Буяльський, перебуваючи в карному майданчику «Аль-Гіляля», влучним ударом у дотик замкнув простріл Тимчика з правого флангу. Цей епізод вирішив долю зустрічі.

Були моменти й у суперника, але динамівці мали більше шансів збільшити рахунок, ніж саудівці відігратися. Отже, досить змістовна гра киян і приємний підсумок.

Фото: ФК «Динамо».