Свій внесок робить також генеральний директор разом з родиною.

Депутат Вінницької обласної ради Григорій Пуга очолив ТОВ «Краєвид Поділля» у 2017-му. Офіс сільськогосподарського підприємства розташований у колишньому Барському районі. Пан Григорій приїхав на роботу з Харківщини. Разом з ним трудяться двоє його братів — Дмитро й Олег. Пуги небагатослівні. Їх характеризують конкретні справи. Коли генерального директора запитують про надану допомогу тим, хто на фронті, він не називає суми коштів чи матеріали. Відповідає коротко: «Допомагаємо, чим можемо». Насправді «Краєвид Поділля» підтримує захисників країни з перших днів великої війни — передає автомобілі, пальне, харчі, інші матеріали.

Депутат Вінницької облради Григорій Пуга (крайний ліворуч)

Інколи про це можна прочитати на сторінці товариства у Фейсбуці. Ось одне з нещодавніх повідомлень: «Мобільність для військових є надважливою у боротьбі з ворогом та виконані бойових завдань. Тож від ТОВ «Краєвид Поділля» закупили шини для вантажівки, яка рятує і допомагає нашим землякам. Їдемо далі. Їдемо до Перемоги!».

Окрім того, родина Пугів особисто підставляє плече. Для прикладу, троє братів передали на фронт 15 генераторів різної потужності. Купували їх, як то кажуть, у складчину.

«Часто генератор стає єдиним джерелом енергії на лінії фронту, — написав Григорій Пуга у Фейсбуці. — Нехай він надійно служить захисникам країни. Закупили з родиною черговий генератор. Зробили це з розумінням важливості кожного кроку до Перемоги».

Очолюване ним товариство напередодні Різдва привітало діток, батьки яких нині в окопах, а також учнів шкіл тих населених пунктів, де ТОВ «Краєвид Поділля» орендує землю. Організували низку цікавих заходів. До них у гості приходив незвичний герой — Сніговик. У нього настільки яскравий образ, що діти не приховували задоволення. До того ж хлопчики й дівчатка отримали від нього подарунки.

«Наш Сніговик разом зі своїми помічниками розпочав казкову подорож, — написали на сторінці товариства у Фейсбуці. — І маршрут у них не менш казковий, адже стільки радісних оченят, щирих усмішок, обіймів годі знайти. Дива існують. Потрібно в них не лише вірити, а й створювати. Щасливе дитинство в наших дітей не відібрати. Ми не дозволимо цього. Все буде Україна!»

Під дописом — багато відгуків зі словами подяки. Їх висловили, зокрема, колективи дошкільного закладу і школи села Ялтушків, Журавлівської гімназії. Текст супроводжують фото-знімки діток, які горнуться до казкового Сніговика. У їхніх очах стільки радості!..

Вінницька область.

Сніговик з ТОВ «Краєвид Поділля» вітає діток у дитсадку села Ялтушків.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Григорія Пуги.