Народний депутат України Ігор Палиця презентував проект «Луцьк-2020», який створений для налагодження ефективного спілкування жителів міста і владних структур. Готуючи його, працівники фонду опрацювали 56 тисяч анкет, заповнених лучанами під час минулорічної виборчої кампанії. Результатом аналітичної роботи стала розробка інтернет-сайту www.lutsk2020.com.ua.
— Це лише перший крок важкої копіткої роботи. На сайті кожен лучанин знайде свою вулицю і зможе зареєструватися, щоб висловити власну оцінку проблем свого будинку і цілого міста, — зауважив Ігор Палиця. — Найголовніші і найбільші негаразди вже зафіксували працівники нашого Фонду. Вони будуть виходити з ними на міську владу і вимагати реагування на них з боку міських служб. «Луцьк-2020» — це не лише інтерактивна карта міста, а й інформаційно-довідковий ресурс, стратегія розвитку міста на найближчі вісім років.
Проект залишається на балансі фонду. Сайт активний, і його можна поповнювати новими проблемами.
Зазначимо: лише на програми, які планувалися в першому півріччі, фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» виділив понад 16 мільйонів гривень.
Волинська область.
 
 
На знімку: народний депутат України Ігор Палиця під час презентації програми «Луцьк-2020».
Фото автора.
Факт
Нещодавно у п’яти загальноосвітніх школах Луцька відкрили футбольні міні-поля. У такий спосіб народний депутат України від Волині Ігор Палиця привітав учнів обласного центру з початком нового року. Спортивні споруди збудовані в рамках реалізації однієї із програм фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Вартість кожного з міні-полів — 420 тисяч гривень, загальний кошторис — 2,1 мільйона.