Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Абдуллін (на знімку) передав кошти, які надаються йому на оздоровлення у розмірі подвійної місячної заробітної плати, на лікування дітей із малозабезпечених родин північних районів Рівненщини, що потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС.

За допомоги парламентарія 158 дітей у червні та липні відправлено на лікування до Українського спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення, інформує прес-служба «Батьківщини».
Крім того, народним обранцем на суму чотири тисячі гривень придбано телевізор, відеоплеєр та спортінвентар для цього ж диспансеру.
Ще 17 малозабезпечених багатодітних родин з Дубровицького, Володимирецького, Зарічненського та Рокитнівського районів отримали матеріальну допомогу від О. Абдулліна для лікування та розв’язання соціально-побутових проблем на загальну суму 18 тисяч гривень.
А Кузнецовському міському центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями народний депутат купив обладнання вартістю 13 тисяч гривень.