За два останні тижні народний депутат України Владислав Атрошенко (на знімку в центрі) побував на сходах громад у шести населених пунктах Ріпкинського району. Політик спілкувався з медиками трудового колективу КП «Ріпкинська центральна районна лікарня». Під час зустрічі мова йшла про перспективи розвитку району в контексті реформування медичної галузі, про нагальні завдання й можливості їх розв’язання. Наразі потрібні великі кошти, щоб ту-таки Ріпкинську лікарню вивести на відповідний рівень, зробити її спроможною надавати якісну медичну допомогу.

Того ж дня народний депутат узяв участь у сходах територіальних громад сіл Клубівка та Нові Яриловичі. Під час спілкування з селянами Владислав Атрошенко наголосив, що постійні чвари та безкомпромісність депутатів заважають народним обранцям працювати на благо громадян. Водночас він зазначив, що ним особисто вже підготовлено 10 законопроектів, 9 з яких зареєстровано у Верховній Раді.
Не обійшлося й без традиційної для обранця підтримки місцевих громад: мультимедійний проектор отримала школа в Нових Яриловичах, радульський дитячий садок — набори посуду, а школа — фарбу для ремонту. Медичним закладам, Ріпкинській ЦРЛ та ФАПу в селі Клубівка вручено апарати УВЧ, ФАПам в Н. Яриловичах та Радулі — комплекти фельдшерського обладнання.
 
Чернігівська область.
Фото автора.