В обласному центрі відбувся товариський футбольний матч між старшокласниками школи № 22 і бійцями 1-ї бригади морської піхоти імені Костянтина Ольшанського. Зустріч закінчилася з рахунком 3:1 на користь військових, але перемогла, звичайно ж, дружба!
Учні хочуть реваншу і уже щосили готуються до нового матчу.
 
Міліціонерів змусять складати екзамен із ПДД
 
В області проведуть іспити для працівників міліції, які керують службовими і власними транспортними засобами. Вони мають підтвердити свої знання Правил дорожнього руху (ПДД).
Як повідомили нашому кореспонденту в Державтоінспекції Миколаївської області, поки що правоохоронці ходять на спеціально організовані для них лекції — щоб освіжити свої знання ПДД. «Фахівці, переважно працівники автошкіл, разом зі слухачами обговорювали ситуації, що виникають у процесі дорожнього руху, і роз’яснювали можливий алгоритм дій водіїв в окремих нетипових випадках», — розповіли в ДАІ.
Після закінчення лекцій правоохоронців ждуть іспити, під час яких працівники центрів надання послуг, пов’язаних з використанням транспортних засобів, перевірять знання міліціонерів.
 
Ірина НЕЖИГАЙ.