Дорогі бойові побратими і однополчани, уславлені партизани і підпільники — добровільні захисники своєї Батьківщини! Комісія у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни 1941—1945 рр. при Верховній Раді України сердечно вітає і поздоровляє вас, ваших рідних і близьких з визначним партизанським святом — Днем партизанської слави та 71-ю річницею початку підпільно-партизанського руху в боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками!
У суворі роки війни ви сміливо стали на захист своєї Батьківщини — добровільно влились до лав народних месників Українського партизанського фронту і виконали свій священний патріотичний обов’язок.
Ваші героїчні подвиги, безкомпромісна боротьба з загарбниками в тилу ворога є часткою загального безсмертного народного подвигу на шляху до Великої Перемоги над фашизмом!
Низький земний вам уклін, наші славні ветерани!
Шлемо вам сердечні побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, благополуччя, успіхів у громадській діяльності, в героїко-патріотичному вихованні підростаючого покоління на бойових і трудових традиціях нашого народу, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!
Свято — День партизанської слави не скінчиться у часі, доки ми будемо зберігати такі святі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок, пам’ять.
З повагою і вдячністю, голова комісії В. РИМАР.