Андрій Смирнов, 18 років, коледж «Слов’яно-грецький колегіум», факультет журналістики:
— Я простий представник пролетаріату і нічого не вирішую, тому намагаюся бути аполітичним. Як на мене, потрібно повністю поміняти цих знахабнілих дідів та бабусь, які нічого не бачать, крім своєї користі, на молодих українців із великим потенціалом. Тут проблема у менталітеті. Якби мені запропонували вступити в якусь партію, я б погодився за 5 тисяч гривень і більше. А листівки роздавав би не менше ніж за 30 гривень за годину.
 
Ілаха Шашкаєва, 18 років, Київський індустріальний коледж, факультет маркетингу:
— Я не проти вступити до політичної партії, оскільки з самого дитинства звикла до лідерства, цікавилася літературою і політичними подіями. Вступ до партії є стартом для самореалізації. Мене не хвилює матеріальна компенсація, це просто гарна можливість проявити себе і висловити свої думки. Не кожного разу випадає такий шанс мати політичний вплив. Я демократична людина і вважаю, що лише влада народу може підняти країну до високого рівня 
і забезпечити гарне майбутнє. Оскільки я студентка і не маю можливості сама заробляти гроші, роздавала б листівки за 100 гривень на день — легкі гроші за неважку працю.
 
Денис Кісаров, 19 років, НПУ ім. М. П. Драгоманова, факультет розвитку дитини:
— До партії я не вступив би, хіба що була б дуже складна ситуація із грошима. Вважаю, що жоден політичний діяч або партія не заслуговують на увагу і навіть позитивну критику. Не можу сказати, до кого я точно не приєднаюся, бо всі партії прагнуть одного. Міг би роздавати листівки десь за 35 гривень за годину. Більшість політиків — це аферисти, яким потрібні лише підписи людей, котрі, ставлячи їх, можуть навіть втратити своє майно. Будьте обережні!
 
Анастасія Дудка, 18 років, коледж «Освіта», факультет туристичного обслуговування:
— Я в політиці не дуже розбираюся, але в даний момент гроші потрібні, тому я б із задоволенням вступила. Мені не подобається теперішня влада, тому я б ніколи до неї не приєдналася. Дуже обурена тим, що ми йдемо до Росії, а не в Європу. У мене був досвід роздавання листівок, і ця робота мені не сподобалася... Роздавала б їх за нормальну плату, але не за 20 гривень на годину, як у мій перший і останній раз.
 
 
Олексій Терещенко, 21 рік, Національний авіаційний університет, факультет захисту інформації:
— Я вступив би до політичної партії, якби це давало якісь перспективи розвитку. Сума залежить від умов та обов’язків, однак вона має бути не меншою, ніж дві тисячі гривень. Насправді я взагалі не хочу вплутуватися в політику. Люди туди йдуть тільки з метою обійти закон, обдурити інших і заробити більше грошей. Ніколи б не пішов до донецьких, а про листівки і мови не може бути! Для цього знайдуться простіші люди.
Розпитувала Юлія КОСТЕНКО.