У Дніпропетровській облдержадміністрації відбулося засідання круглого столу за участі представників громадської ради та різних політичних сил, на якому прозвучав публічний звіт про використання чиновниками коштів державного бюджету в минулому році.
Була, зокрема, оприлюднена інформація про заробітну плату та витрати на транспорт. Середньомісячна зарплата по Дніпропетровській області в 2011 році порівняно з 2010-м збільшилася на 15,1% та становила 2791 грн., при цьому середньомісячна зарплата працівників облдержадміністрації проти  2010 року зменшилася та становила 1661 грн.
Нині головний спеціаліст облдержадміністрації та начальник відділу, завідувач сектору та головний спеціаліст райдержадміністрації отримують мінімальну заробітну плату, яка становить 1073 грн. Видатки на придбання товарів і послуг для утримання ОДА та райдержадміністрацій у 2011 році зменшені на 21,5%, тобто на 1 млн. 255 тис. грн., порівняно з 2010 роком. Також в обл- та райдержадміністраціях на 2012 рік на 50% скорочено фінансування витрат на використання легкового транспорту. 
— Відкритий діалог між владою та громадськістю є обов’язковим елементом роботи влади. З 2010 року за ініціативою голови облради Олександра Вілкула ми запровадили практику щорічного звіту перед територіальними громадами, — сказала на засіданні круглого столу керівник апарату облдержадміністрації