Улюбленою стравою солдатів з Сицилії почастував студентів-випускників кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства і природокористування італійський ресторатор Андре Пірас. Він уже два роки живе на Рівненщині, стежить за подіями в Україні й переймається нинішньою ситуацією. Саме тому в такий спосіб шеф-кухар вирішив підтримати наших військових. Кулінарне дійство відбувалося у студентській їдальні ВНЗ. Андре Пірас приготував для молодих лейтенантів «патріотичну» страву в кольорах італійського прапора.
Регіони
33
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Зима чи літо: Особливості риболовлі в різні пори року 260
-
2Опубліковано Закон України № 4560-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення повноважень Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури» 190
-
3Кабмін вніс зміни до порядку ведення військового обліку та призову під час мобілізації 144
-
4V Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» 79
-
5Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив про результати пленарного засідання Верховної Ради України 31 липня 2025 року 52

