Улюбленою стравою солдатів з Сицилії почастував студентів-випускників кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства і природокористування італійський ресторатор Андре Пірас. Він уже два роки живе на Рівненщині, стежить за подіями в Україні й переймається нинішньою ситуацією. Саме тому в такий спосіб шеф-кухар вирішив підтримати наших військових. Кулінарне дійство відбувалося у студентській їдальні ВНЗ. Андре Пірас приготував для молодих лейтенантів «патріотичну» страву в кольорах італійського прапора.
Регіони
33
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 1787
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 185
-
3Міжнародний день пам’яті жертв злочинів геноциду та вшанування їхньої людської гідності 93
-
4День Сухопутних військ України 62
-
5Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 56

