Улюбленою стравою солдатів з Сицилії почастував студентів-випускників кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства і природокористування італійський ресторатор Андре Пірас. Він уже два роки живе на Рівненщині, стежить за подіями в Україні й переймається нинішньою ситуацією. Саме тому в такий спосіб шеф-кухар вирішив підтримати наших військових. Кулінарне дійство відбувалося у студентській їдальні ВНЗ. Андре Пірас приготував для молодих лейтенантів «патріотичну» страву в кольорах італійського прапора.
Регіони
33
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабмін змінив порядок надання відстрочки від мобілізації: уточнено строки та умови продовження 161
-
2Всесвітній день навколишнього середовища 72
-
3День пам’яті дітей, які стали жертвами війни 53
-
4На Івано-Франківщині сільгосппідприємство поєднує тваринництво, нішеві культури та власну лабораторію 46
-
5Руслан Стефанчук повідомив про результати пленарного засідання Верховної Ради України 3 червня 2025 року 36

