Шампанське за рецептурою сторічної давності розпочало випускати ВАТ «Одесавинпром». Рецептуру шампанського «Ексельсіор» з винограду сортів «шардоне» і «піно» знайшли в міському архіві. Вирішено відновити не тільки його унікальні смакові якості, а й форму пляшки, корок, етикетку. Нове шампанське торговельної марки «Французький бульвар» за всіма ознаками буде саме таким, яким воно було в 1894 та 1900 роках, коли здобуло золоті медалі на всесвітніх виставках у Бухаресті та Парижі.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День створення Української повстанської армії 106
-
2Кабмін запровадив посади педагогічних працівників для викладачів закладів вищої освіти 84
-
3Кабінет Міністрів затвердив зміни до порядку евакуації населення та соціального захисту евакуйованих осіб 69
-
4На Кіровоградщині обговорили готовність до опалювального сезону 69
-
5Уряд України вніс зміни до правил закупівель та локалізації виробництва товарів 67

