Шампанське за рецептурою сторічної давності розпочало випускати ВАТ «Одесавинпром». Рецептуру шампанського «Ексельсіор» з винограду сортів «шардоне» і «піно» знайшли в міському архіві. Вирішено відновити не тільки його унікальні смакові якості, а й форму пляшки, корок, етикетку. Нове шампанське торговельної марки «Французький бульвар» за всіма ознаками буде саме таким, яким воно було в 1894 та 1900 роках, коли здобуло золоті медалі на всесвітніх виставках у Бухаресті та Парижі.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 1518
-
2Застосунок «Пенсійний фонд України»: електронний помічник, який завжди поруч 738
-
3Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 681
-
4Житомирщина впевнено крокує до енергетичної незалежності 219
-
5Кабмін розширив перелік пільг для громадян та бізнесу з територій бойових дій і тимчасової окупації 206

