Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
99
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День піхоти України 221
-
2Підприємства Чернігівщини працюють над розвитком дуальної освіти 88
-
3Розглянуто законопроєкт про ратифікацію Угоди щодо створення Американсько-Українського інвестиційного фонду відбудови 65
-
4Відкриваємо Львівщину: найпопулярніші туристичні локації у квітні 34
-
5На Львівщині відкрили унікальну виставку «Яворівська іграшка» 33

