Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
100
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківську область доставлено «пакунки малюка» 588
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 215
-
3День військ зв’язку Збройних Сил України 141
-
4У Дніпропетровській області діє Центр підготовки населення до національного спротиву 134
-
5Сумська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією Première Urgence Internationale 130

