Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
101
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Уряд запровадив виплату одноразової допомоги для проходження зимового періоду 2025/26 року 89
-
2Кабмін унормував питання оплати праці державних службовців органу держфінконтролю 62
-
3Кабмін затвердив порядок оздоровлення дітей військових, ветеранів та сімей загиблих Захисників у західних регіонах України 55
-
4Національне свято Республіки Польща. День незалежності 53
-
5На Чернігівщині посилюють систему супроводу ветеранів у громадах 52

