У Житомирській області завершився сезон цукроваріння. Буряків цього року накопали 607 тисяч тонн, що на 15 тисяч тонн більше, ніж торік. З кожного гектара зібрали по 496 центнерів. Дві третини зібраних коренів переробили на цукрозаводах, які діють в області. Отримано майже 63 тисячі тонн цукру — приріст становить 8,5 відсотка.
В управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації запевняють, що цукру місцевого виробництва достатньо і для населення, і для підприємств харчової промисловості. Але зросли обсяги не тільки виробництва: за даними статистики, нинішня вартість цього продукту буде майже на 69 відсотків більшою за минулорічну.
Житомирська область.
 
														
															131
													
					
				
				
				
 
											
																
				Вибір редактора
				 
    
			
			
			
					Популярне за тиждень
				
				-  
					1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 223
-  
					2Національне свято Австрійської Республіки 94
-  
					3Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 76
-  
					4День української писемності та мови 68
-  
					5Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 58
 
			 
			
	    


 
																	 
																	