Попри традиційне уявлення про те, що ресторанний бізнес має бути успішним та прибутковим, керівники закладів харчування Кам’янця-Подільського переконують у протилежному. Представникам робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та погашення її заборгованості при міськвиконкомі вони казали, що низька платоспроможність населення і високий рівень конкуренції у галузі істотно зменшили доходи всіх, хто в ній працює. Тому за середнього рівня зарплати у місті в 2198 гривень більшість суб’єктів господарювання в сфері харчування видає зарплату в межах мінімальної — 1218 гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Продовжено строк дії воєнного стану в Україні та проведення загальної мобілізації 436
-
2Кабмін створив Координаційний центр інженерного захисту критичної інфраструктури 91
-
3Національне свято Австрійської Республіки 64
-
4Уряд оновив порядок роботи Держказначейства під час воєнного стану 57
-
5Кабмін спростив закупівлі для захисту критичної інфраструктури 49

