Попри традиційне уявлення про те, що ресторанний бізнес має бути успішним та прибутковим, керівники закладів харчування Кам’янця-Подільського переконують у протилежному. Представникам робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та погашення її заборгованості при міськвиконкомі вони казали, що низька платоспроможність населення і високий рівень конкуренції у галузі істотно зменшили доходи всіх, хто в ній працює. Тому за середнього рівня зарплати у місті в 2198 гривень більшість суб’єктів господарювання в сфері харчування видає зарплату в межах мінімальної — 1218 гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 211
-
2Всесвітній день біженців 87
-
3Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 84
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 68
-
5Парламент на пленарному засіданні 18 червня прийняв чотири закони, два законопроєкти та постанову 52

