У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді, що дислокується на Житомирщині, вирішили визначити кращих кухарів. У конкурсі взяло участь 11 осіб. Творче суперництво передбачало три етапи: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польової кухні, приготування першої і другої страв. Контрольними вирішили обрати український борщ зі сметаною і плов зі свининою. Кожен учасник до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви і подати їх на контрольний стіл для дегустації. В оцінюванні могли взяти участь усі, хто хотів посмакувати кулінарними шедеврами. А задля прозорості оцінок було зроблено так, щоб члени журі не знали, чий борщ чи плов вони куштують. За призові місця учасники конкурсу отримали набори ножів і гроші на придбання кухонного приладдя.
Житомирська область.
92

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День авіації України 230
-
2День шахтаря 125
-
3День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України 124
-
4Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2025 рік» 122
-
5Відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України 107

