У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді, що дислокується на Житомирщині, вирішили визначити кращих кухарів. У конкурсі взяло участь 11 осіб. Творче суперництво передбачало три етапи: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польової кухні, приготування першої і другої страв. Контрольними вирішили обрати український борщ зі сметаною і плов зі свининою. Кожен учасник до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви і подати їх на контрольний стіл для дегустації. В оцінюванні могли взяти участь усі, хто хотів посмакувати кулінарними шедеврами. А задля прозорості оцінок було зроблено так, щоб члени журі не знали, чий борщ чи плов вони куштують. За призові місця учасники конкурсу отримали набори ножів і гроші на придбання кухонного приладдя.
Житомирська область.
91

Популярне за тиждень
-
1Уряд підготував проєкт постанови щодо передачі функцій із призначення та виплати державних соціальних допомог Пенсійному фонду 426
-
2Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 231
-
3Уряд затвердив зміни до постанови щодо оплати праці держслужбовців у 2025 році 122
-
4Кабінет Міністрів України ухвалив кадрові рішення у сфері охорони здоров’я, транспорту та безпеки 106
-
5Кабінет Міністрів затвердив Порядок звірки, верифікації та співставлення реєстрових даних 101

