У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді, що дислокується на Житомирщині, вирішили визначити кращих кухарів. У конкурсі взяло участь 11 осіб. Творче суперництво передбачало три етапи: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польової кухні, приготування першої і другої страв. Контрольними вирішили обрати український борщ зі сметаною і плов зі свининою. Кожен учасник до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви і подати їх на контрольний стіл для дегустації. В оцінюванні могли взяти участь усі, хто хотів посмакувати кулінарними шедеврами. А задля прозорості оцінок було зроблено так, щоб члени журі не знали, чий борщ чи плов вони куштують. За призові місця учасники конкурсу отримали набори ножів і гроші на придбання кухонного приладдя.
Житомирська область.
94
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Департамент соцзахисту населення Луганської ОВА посилює підтримку військових, пенсіонерів та ВПО 650
-
2Державні нагороди отримали жителі Чернігівщини 567
-
3День ракетних військ і артилерії України 83
-
4КМУ затвердив порядок надання компенсацій бізнесу за знищене майно та страхування від воєнних ризиків 57
-
5Рекомендовано передбачити додаткові видатки в Державному бюджеті України на 2026 рік на підвищення заробітної плати педагогічним і науково-педагогічним працівникам 52

