У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 325
-
2У Ягідному на Чернігівщині завершено ремонт вулиць і відновлено 90% житлового фонду 278
-
3Оприлюднено проєкт постанови Кабінету Міністрів щодо пільгової іпотечної допомоги для ВПО та осіб з прифронтових територій 199
-
4На Кіровоградщині облаштовано 76 локацій для тимчасового проживання ВПО (ВІДЕО) 152
-
5Перший патріотичний табір для підлітків 112

