У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 2111
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 229
-
3Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 69
-
4День Сухопутних військ України 65
-
5КМУ розпочинає експериментальний проєкт з автоматичного взяття громадян на військовий облік 51

