У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 245
-
2Національне свято Австрійської Республіки 96
-
3Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 87
-
4День української писемності та мови 68
-
5Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 64

