У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 485
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 423
-
3З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 84
-
4У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 81
-
5Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 51