Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 590
-
2Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 149
-
3Всесвітній день біженців 82
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 64
-
5Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 62

