Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 492
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 430
-
3З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 107
-
4У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 98
-
5Національне свято Республіки Польща — День конституції 46
