Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Щодо формування комплексної державної підтримки та підвищення соціальних гарантій для сімей з особами з інвалідністю 382
-
2День адвокатури України 192
-
3КМУ розпочинає експериментальний проєкт з автоматичного взяття громадян на військовий облік 89
-
4До Дня працівника ДВС на Миколаївщині відзначили кращих державних виконавців 83
-
5День працівника державної виконавчої служби 55

