Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківську область доставлено «пакунки малюка» 588
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 272
-
3День військ зв’язку Збройних Сил України 142
-
4Сумська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією Première Urgence Internationale 130
-
5Уряд схвалив Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2026–2028 роки 95

