Підприємство, яке розпочало діяльність 16 жовтня 2003 року, символічно збігається з Всесвітнім днем хліба. З роботою одного з провідних хлібопекарських підприємств Рівненщини ознайомився заступник голови Рівненської ОВА Олександр Кохан.
За понад 20 років потужності «Хлібодару» зросли з 5 до 60 тонн продукції на добу, а асортимент розширився до понад 100 видів випічки. Продукція постачається до більш ніж 2000 торговельних точок Рівненської області та ще десяти регіонів України. Завдяки сучасним технологіям холодної заморозки підприємство вийшло на міжнародні ринки, експортуючи хлібобулочні вироби до Італії, Іспанії, Туреччини, Німеччини та США. Особливою популярністю за кордоном користується маковий рулет, зазначив керівник підприємства Микола Загривий.
На підприємстві працює понад 500 працівників, які забезпечують високу якість продукції. У планах компанії – розширення виробництва, запуск нових ліній і створення додаткових видів випічки.
«Від 5 тонн на добу до експорту в країни ЄС і США – це вражаючий шлях розвитку. «Хлібодар» працює за стандартами Євросоюзу, впроваджує енергоефективні рішення та є прикладом якості й стабільності. Рівненщина пишається такими підприємствами», – підкреслив Олександр Кохан.
За матеріалами Рівненської ОВА.
Хочете першими знати про зміни та оновлення в законодавстві?
Хочете з перших уст дізнаватися про роботу Верховної Ради та окремих депутатів?
Підписуйтеся на
фейсбук-сторінку «Голосу України»,
де ми розміщуємо найактуальнішу офіційну інформацію.